Skip to content

Materials Jornades Reptes de l’Avaluació Transformadora

  • by

Els dies 17 i 18 de Juny vam trobar-nos a la seu de Rosa Sensat per debatre sobre els reptes d’incorporar una perspectiva transformadora a l’hora d’avaluar els processos d’Educació per a la Justícia Global.

Hi vam participar 40 persones de l’àmbit educatiu: docents de primària, secundària i universitats, entitats d’EJG, persones d’administracions públiques, que vam compartir experiències, reflexions i sabers, amb l’objectiu d’anar construint juntes un model d’avaluació participativa, orientada a  aprendre, a millorar, a celebrar i a transformar les persones, les relacions a l’aula, la cultura dels centres educatius, i l’entorn.

A continuació us compartim alguns dels materials que van servir de base del treball de les Jornades, perquè els pugueu fer vostres i utilitzar en els processos educatius que impulseu:

Estem editant els vídeos amb les gravacions de totes les jornades, on podreu recuperar les interessants reflexions que ens van arribar de la veu de les persones convidades a la taula inicial de divendres , i de les que van protagonitzar els tallers de presentació d’experiències amb diàleg apreciatiu de dissabte. De seguida que estiguin disponibles els compartirem.

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat, aportant els vostres coneixements, idees, projectes i il.lusions per continuar endavant amb la voluntat de fer de l’educació un procés d’emancipació i de transformació.

Continuarem…

Leave a Reply