Skip to content

STEM per l’Emergència Climàtica : Eines i recursos per treballar a l’aula

  • by

El Curs Eines i recursos per abordar l’Emergència Climàtica a les aules, realitzat del 25 de Gener al 27 de febrer de 2021, en el marc del projecte STEM x Emergència Climàtica, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i del Programa d’Educació per a la Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectius:

– Facilitar eines i recursos per treballar a les aules de primària i secundària l’emergència climàtica des d’una perspectiva crítica i transformadora.

– Promoure una visió de l’educació ambiental en general, i de l’emergència climàtica en particular, que incorpori els enfocaments de justícia ambiental i justícia global.

 

S’han dut a terme 6 sessions:

Presentació del curs. Marina Caireta -ECP,  Mariano Flores i Clara Massip -Edualter | Introducció a l’Educació per a la Justícia Global a les àrees STEM. Grup de Treball EduGlobalSTEM. Oriol Guinart.  25/01/2021.

Cap a una perspectiva de la Justícia Ambiental i la Justícia Global a les Aules. Germán Llerena, Kike Molina, Miquel Vallmitjana – Grup GRESC@. 1/02/2021.

L’emergència climàtica, mirades des del nord i el sud globals. Charo Morán – Ecologistas en Acción Madrid Hablemos del clima: Yvonne Yañez – Acción Ecológica Ecuador 8/02/2021.

Treballar les emocions de l’alumnat davant la situació d’emergència climàtica. Ana Pujol – Resillience.Earth SCCL.  15/02/2021

Què puc fer jo per incidir en els canvis sistèmics necessaris per abordar l’emergència climàtica. Laura de la Orden i Laura Barba – MEL Educació Ambiental. 22/02/2021

Taller de planificació d’una proposta didàctica amb criteris globalitzadors i metodologies transformadores. Núria Garcia i Jordi Muner – Grup de Treball EduGlobalSTEM.  27/02/2021

Podeu consultar els Materials elaborats com a resultat del Taller

Leave a Reply