Skip to content

Estratègies didàctiques

estrategies

La comissió d’Estratègies Didàctiques ha elaborat un mapa amb les tècniques didàctiques que fomenten l’Educació per al Desenvolupament en l’àmbit escolar

El procés per a la construcció d’aquest mapa ha permès reflexionar sobre les diferents metodologies afins a l’EPD i a l’enfocament competencial.

Al llarg de les sessions de treball del grup i de les reunions de la comissió, s’han anat elaborant documents que materialitzen les reflexions i propostes.

A continuació enllacem alguns d’aquests documents que van ser veient la llum en diferents moments del procés d’elaboració de la Guia d’Orientacions per incorporar l’EPD a l’escola

Aprenentatges generals del grup de treball en relació a l’enfocament metodològic (desembre 2011)

Proposta de principis educatius per incorporar l’EPD a la escola (abril 2012)

Mapa d’estratègies didàctiques per fomentar l’EPD a l”ambit escolar, 5 eixos (abril 2012)

Mapa d’estratègies didàctiques per fomentar l’EPD a l”ambit escolar, 6 eixos (desembre 2012)

Més informació

Aprofitem aquest espai per compartir amb vosaltres els diferents documents, entrades del blog i informació que ha servit d’inspiració per a la reflexió del grup de treball i la comissió d’Estratègies Didàctiques.

Compartim aquest material amb la intenció de convidar a qui desitgi col·laborar amb més informació per enriquir aquest petit banc de recursos sobre l’enfocament metodològic de la nostra tasca.

Aquest espai del bloc pretén oferir eines de planificació i actuació didàctica per tal de fer real el procés d’ensenyament i aprenentatge en qualsevol context educatiu. Així com amb qualsevol persona o grup de persones motivades (o no) per a aprendre.

A continuació us oferim un ampli ventall d’estratègies que fomenten l’Educació per al Desenvolupament amb una breu explicació del seu funcionament i una proposta de treball.

En cas que hi trobeu a faltar alguna suggerència, envia’ns un correu electrònic

Leave a Reply