Skip to content

Competències i EPD al I Congrés Internacional d’Estudis del Desenvolupament REEDES (II)

  • by

Cartel_REEDES

Els passats dies 14, 15 i 16 de novembre de 2012 es va celebrar el I Congrés Internacional d’Estudis del Desenvolupament organitzat per REEDES, la Red Española de Estudios del Desarrollo. Van ser tres jornades intenses de presentació, intercanvi i reflexió sobre els actuals desafiaments que han d’afrontar els diferents professionals i investigadors de les diferents disciplines que s’aproximen als Estudis del Desenvolupament.

Edualter i l’Escola de Cultura de Pau van participar presentant la comunicació La educación para el desarrollo en el currículum escolar desde la perspectiva de las competencias básicas centrada en el programa de formació Competències i EpD.  En concret, la nostra aportació al congrés va ser explicar el programa formatiu, el seu enfocament, la seva proposta metodològica i els aprenentatges assolits per les diferents persones que configurem el grup de treball. Us animem a llegir la comunicació ja que també sou coautors i protagonistes de les idees exposades i defensades.

Per altra banda, també volem invitar-vos a llegir altres comunicacions molt interessants sobre educació per al desenvolupament de companys i companyes de diferents universitats i organitzacions de l’Estat espanyol. Les nostres recomanacions són les següents:

Esperem que us interessin i us motivin per seguir transformant l’educació!

Leave a Reply