Skip to content

La crisi econòmica enfocada des de l’aula de música en l’ESO

  • by

El passat mes d’Octubre es va dur a terme un TACC (Taller Obert d’Aprenentatge Col·laboratiu) a la Xarxa Internet a l’Aula (de la qual formem part i que et convidem a integrar-te) amb el tema “Competències transversals en Música”.

És interessant adonar-nos que durant les tres setmanes que ha durat el taller, els exemples i activitats proposades per la dinamitzadora (Noemí López) han girat al voltant de temàtiques vinculades a l’Educació en Valors, la Interculturalitat, l’anàlisi crítica de la realitat, l’economia, etc.

Aquesta evidència confirma que els objectius i continguts d’aprenentatge de l’EPD poden i han de treballar-se sota l’enfocament competencial i que si es realitza d’aquesta manera, comptem amb una clau d’entrada a àrees i matèries que potser les ONG o el professorat no havien considerat.

Us animem a donar-se d’alta en Internet a l’Aula, participar en el grup de Competències i EPD i visitar els diferents fòrums i TAAC relacionats al desplegament de les Competències Bàsiques en diferents nivells i cicles, àrees i matèries.

Des d’aquí una felicitació al grup que ha dinamitzat el TAAC sobre Música i Competències.

Leave a Reply