(Català) Consulta de continguts per la Guia Competències i EPD

Sorry, this entry is only available in Català and European Spanish.

Quines característiques hauria de tenir una persona formada en EpD?
Quines preguntes hauria de respondre la guia de Competències i EpD?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Drets Humans, Ciutadania i Governanza?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Cultura de Pau?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Sostenibilitat Econòmica, Economia Alternativa i Social?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Gènere?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Interculturalitat?
Quins haurien de ser els continguts d'aprenentatge (saber, saber fer i ser) que la guia hauria de proposar en l'Eix Temàtic de Medi Ambient?
Nom
Centre, INS o Entitat
Correu

2 thoughts on “(Català) Consulta de continguts per la Guia Competències i EPD”

  1. Pingback: (Castellano) Consulta de contenidos para la Guía Competencias y EPD » Competències i EpD

  2. Un cop més arribem a unes dates molt assenyalades per a tots nosaltres. Són dies d’emocions contradictòries: rialles i llàgrimes, pau i nerviosisme; treball i il·lusió… però no ens deixem envair per aquestes i mantenim el nostre esperit solidari. Per això vam decidir celebrar el “Dia de la Solidaritat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *