Saltar al contenido

Sesión 13: A propósito del segundo año de Competencias y EpD

  • por

i.php Després de més d’un any, el grup de treball de Competències Bàsiques i EpD continua en plena forma!

Un cop més ens trobem per compartir els coneixements i aprenentatges que hem anat construïnt col.lectivament.

Hem participat en el I Congreso Internacional de Estudios del Desarrollo “Desafíos de los Estudios del Desarrollo”, amb la comunicació “La educación para el desarrollo en el currículum escolar desde la perspectiva de las competencias básicas”.

També hem elaborat un document per sistematitzar el procés de formació, reflexió i elaboració de continguts del projecte “Competències i EpD”, amb el suport del Ministeri d’Educació i Ciència: Competencias y EpD La educación para el desarrollo en el currículum escolar desde la perspectiva de las competencias básicas.

D’altra banda, es comparteixen les principals conclusions de les Jornades d’Intercanvi d’Experiències: Incorporació de l’EpD en l’Educació Formal realitzades al juliol, i les valoracions de les persones participants.

Finalment, es presenta el pla de treball d’aquest curs (novembre 2012 – juny 2013), que proposa, d’una banda, realitzar 5 trobades del grup de treball, i també la continuació del treball per comissions que es va iniciar al febrer de 2012 i que continuaran reunint-se un cop al mes fins al febrer de 2013 per tal d’avançar en la concreció dels continguts d’aprenentatge, les estratègies didàctiques i els criteris d’avaluació de l’EpD en el currículum de primària i secundària. Podeu consultar la presentació de la sessio 13.

Deja un comentario