Skip to content

Convocatoria Sessió de treball Gener 2012

  • by

A partir del mes de gener de 2012 iniciarem la segona etapa del programa Competencies i EPD, que té com a objectiu integrar els aprenentatges i reflexions de la primera etapa en una proposta concreta de desplegament del currículum de primària i secundària des de la perspectiva de l’EpD.

En aquesta segona etapa us proposem una nova via de participació, que permetrà donar continuïtat al grup de treball consolidat durant aquests mesos, i també incorporar altres persones, que per diversos motius no han pogut acompanyar el procés desenvolupat fins ara, però que tenen experiencia i han demostrat interès i voluntat de participar.

Us recordem que la finalitat del programa és elaborar una guia, adreçada al professorat i al personal tècnic d’ONGD, que doni pautes i orientacions  pedagògiques de com incorporar els continguts, metodologies i criteris d’avaluació de l’EpD en el currículum d’educació obligatòria.

Per tal d’avançar en la concreció dels apartats d’aquesta guia, proposem la creació de quatre comissions de treball, que es reuniran de forma independent, un cop al mes:

1)      Continguts d’EpD i seqüenciació en el currículum de primària
2)      Continguts d’EpD i seqüenciació en el currículum de secundària.
3)      Estratègies didàctiques i espais d’intervenció en l’àmbit escolar.
4)      Criteris i eines d’avaluació d’EpD en l’àmbit escolar.

Cada comissió anirà avançant en la reflexió i concreció dels continguts que li correspongui. Les sessions mensuals de tot el grup de treball serviran per compartir els avenços que vagi fent cada comissió, fer aportacions, plantejar dubtes, etc.

A cada comissió hi haurà una persona de l’equip de coordinació del programa que contribuiran a dinamitzar les trobades internes, i faran les seves aportacions.

Per tal d’afrontar aquest nou repte necessitem saber la vostra disponibilitat. En la propera sessió, el 31 de gener, debatrem aquesta proposta, i us passarem una butlleta perquè digueu quina serà la vostra participació durant el 2012. Per aquest motiu és molt important que pugueu assistir a aquesta primera sessió de l’any.

Us esperem el proper 31 de gener a les 18:00h a l’Aula Valverde del Centre UB-Sants. Podeu consultar la seva localització en el següent enllaç:

http://www.ub.edu/mapes/edifici_sants.htm

Per raons organitzatives agrairíem la vostra confirmació d’assistència a la sessió.

Leave a Reply