Skip to content

Competències i EPD en el Fòrum d’Educació Ambiental 2000+12

  • by

Els passats 23 i 24 de febrer de 2013 es va celebrar el Fòrum d’Educació Ambiental 2000+12 organitzat per SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental). Aquesta iniciativa tenia el propòsit de reunir a persones i entitats vinculades al món de l’educació ambiental per parlar, reflexionar i construir diferents camins i eines educatives per tal d’empoderar la població en la sostenibilitat ambiental.

Edualter va participar conduint un dels tallers proposats en el fòrum Educació per al desenvolupament i consum responsable: idees per al seu tractament en l’àmbit educatiu. En concret, el taller tenia com a finalitat treballar dos aspectes amb els assistents:

1. Construir de manera col•laborativa un marc de referència sobre el tractament del ‘Consum responsable’ en l’àmbit educatiu.

2. Preparar una acció educativa sobre ‘Consum responsable’ aplicable a l’àmbit educatiu o a l’àmbit social.

Per altra banda, volem invitar-vos a consultar la pàgina web del Fòrum d’Educació Ambiental 2000+12, que, de ben segur, trobareu temàtiques molt interessants relacionades amb la sostenibilitat mediambiental.

Finalment, podeu consultar l’esquema del taller Educació per al desenvolupament i consum responsable: idees per al seu tractament en l’àmbit educatiu. Esperem que us agradi la proposta!

Leave a Reply