Skip to content

Competències i EPD al I Congrés Internacional d’Estudis del Desenvolupament REEDES

  • by

La comunicació “L’educació per al desenvolupament en el currículum de l’educació formal des de la perspectiva de les competències bàsiques”, serà presentada el proper 15 de novembre a l’I Congrés Internacional d’Estudis del Desenvolupament organitzat per la Xarxa Espanyola d’Estudis del Desenvolupament (REEDES).

En representació de l’equip de treball, assistirà el coordinador pedagògic del programa, Alex Egea, presentant la comunicació en la sessió de treball sobre Educació per al Desenvolupament coordinada per Ma. Luz Ortega Carpio, especialista en EPD de ETEA (Còrdova).

En la comunicació es presenten els resultats de la primera etapa del programa, el disseny formatiu de les sessions de treball i el marc conceptual de la futura guia de recomanacions per a la incorporació de l’EPD en el currículum des de la perspectiva de les competències bàsiques.

El Congrés, que se celebra del 14 al 16 de novembre a Santander i el lema del qual és Desafiaments dels Estudis del Desenvolupament, “serà un espai per a la reflexió i la trobada dels investigadors d’Estudis del Desenvolupament i també un fòrum obert a aquells altres investigadors de diferents disciplines que vulguin apropar-se als Estudis del Desenvolupament tant d’Espanya i Europa, com dels països en desenvolupament, particularment d’Amèrica Llatina”.

Més informació sobre el Congrés en la web:

http://congresoreedes.unican.es/index.html

Es poden consultar totes les comunicacions del Congrés aquí:

http://congresoreedes.unican.es/actas/actas.html

Leave a Reply