Skip to content

Competències i EpD a la comarca de la Selva

  • by

transformemEl 4 i 11 de febrer es van dur a terme dues sessions de formació al centre cívic de Sils en les quals l’equip de Competències i EpD ha participat gràcies a la invitació del programa Transformem, coordinat pel Consell Comarcal de la Selva.

Transformem “Desenvolupant comunitats de confiança per a l’aprenentatge global” és un projecte per l’Educació pel Desenvolupament a la comarca de la Selva entre 2013-2016.

Se centra en la innovació educativa, el desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments amb professors i alumnes per a l’experimentació, el treball creatiu i la resposta a necessitats locals i globals relacionades amb la pobresa, la sostenibilitat, l’educació, el gènere i l’aliança entre regions.

competencies-la-selva    competencies-la-selva4

La participació de l’equip de Competències i EpD s’ha centrat en la presentació de la Guia d’orientacions pedagògiques per a la incorporació de l’Educació per al Desenvolupament al currículum de primària i secundària des de la perspectiva de les competències bàsiques i la dinamització d’una activitat de disseny de proposta didàctica a les àrees de Ciències Socials i Humanitats
Més informació aqui i aqui

Leave a Reply