Skip to content

3D: Economies Feministes, Taller de definició de criteris per a la selecció i adequació de recursos i experiències educatives a l’aula

  • by

En el marc del projecte “La sostenibilitat econòmica i social, l’economia feminista i de les cures en el currículum educatiu” (subvencionat per l’Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament) us volem convidar a participar en el Taller de definició de criteris per a la selecció i adequació de recursos i experiències educatives a l’aula sobre Economia Feminista.

          Data: 3 de desembre 2019
          Hora: 17 a 19.30 hs*
          Lloc: LaFede.Cat (C. Tàpies 1-3, Barcelona 08001)
          * S’oferirà berenar

En aquesta trobada elaborarem col·lectivament una proposta de criteris a partir del debat i la reflexió, partint d’alguns materials de referència que facilitarem, i a través de metodologies de treball participatives.

També us animem a participar amb la idea de compartir un espai de trobada, intercanvi i cura amb les persones, entitats i col·lectius preocupades per transformar l’enfocament que es promou a les escoles i instituts sobre l’Economia.

A més, us proposem impulsar diversos espais de col·laboració en línia per donar a conèixer moltes de les experiències que ja es duen a terme, i també per facilitar la participació tant dintre com fora del territori català, amb el suport de la Campanya per un currículum global de l’economia social i solidària

Els objectius de la trobada són:

  1. Conèixer i reflexionar conjuntament sobre alguns referents teòrics d’economia feminista i altres experiències transformadores, a partir dels quals poder identificar conceptes i pràctiques concretes.
  2. Debatre sobre els mecanismes per incorporar aquesta reflexió a accions educatives en escoles i instituts.
  3. Identificar i extreure criteris comuns, útils per a la selecció i adequació de recursos i experiències educatives d’economia transformadora a l’educació obligatòria.

Per qüestions d’organització, et demanem confirmar assistència aquí

Leave a Reply